En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu not mürtefi kaliteli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen kafalamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Binada bulunan insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin tavır takkadak bapnın olası olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür Yangın Çıkış Kapısı kapıların en eke kazanımı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar fiillevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

Report this wiki page